När Gravidhjärnan är trött och jag inte riktigt fick med alla bilderna från kortet till datorn, och innan jag dubbelkollar att alla bilder flyttats till datorn, formaterar kortet, ja då försvinner ju en del bilder :S Jag som tog fler bilder i Armasjärvi, fler bilder på karln min och Tintin, samt superfina bilder på Svea som försvann :S känns ju ruttet, men får ta fler tillfällen att fotografera om det helt enkelt. Fick endast med ca 40 bilder från kortet.
Idag har vi varit till Armasjärvi och doppat fötterna i sjön för att svalka oss. Jag och Tintin blötte oss medans M kikade bygget uppe på sin morbrors tak som dem byter taket på. Sedan har vi slagits mot både knott och bromsar och Tintin fick knottbett på båda ögonen så han såg ganska knasig ut runt ögonen då det var svullet under det ena ögat och över det andra ögat.
 
Ingen bebis ännu kan jag konstatera och inte heller några värkar. Känns som Bebis inte vill komma ut, den måste då trivas i magen min.
 
Idag kom jag ihåg att ta med kameran till Armasjärvi, så jag ska försöka komma ihåg att lägga upp bilder på bloggen idag. Jag glömmer helt bort att sätta igång datorn då jag antingen tar vilopauser eller hittar på något på tu man hand med M.
 
Idag är det dagen med stort D! Idag är det nämligen mitt beräknade förlossningsdatum. Idag är du beräknad Bebis! Men du visar absolut inga tecken på att du är påväg ut så jag hoppas veckligen att typ vattnet går eller att jag börjar få värkar. Ja, jag längtar efter smärta, allt för att du ska börja din resa att komma ut till oss. Du är så efterlängtad