Att det börjar växa lite här uppe i Tornedalen gör att man blir så glad och får mer vårkänslor, fast det borde egentligen vara mer som sommar redan, men vädret har ju egentligen varit knas och mycket skiftande i hela Sverigesenaste månaden, men jag vill ha hit den där sommarvärmen och sommarvädret som nu södra Sverige har fått
 
Jag fotade dessa härliga krokusar på innergården på jobbet för ett par veckor sedan. Mina egna krokusar i rabatten har börjat kika fram, men dem har inte vuxit till sig ännu så det tar nog ett tag innan dem slår ut.
 
Idag ska jag dona här hemma faktist, det blev inte så mycket förra veckan då det var mycket ärenden att utföra och att vi var iväg mycket.
 
Jag ska plantera om mina surfinia i mina stora ampelkrukor och invänta tills dem går att hänga ut på framsidat, det är dock för tidigt att ha dem ute på heltid så jag lyfter ut dem på dagarna och in dem på kvällarna så dem inte fryser. Jag har i år inte köpt så mycket blommor då jag mest troligtvis inte kommer orka hålla efter allt för mycket i år. Jag kommer ju vara stor, otymplig och trött skulle jag tro, och sen upptagen med Bebis. Men sommarflox och dahlior köpte jag so vanligt.
Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Härligt med lite vårtecken hos er också :P

Svar: Joo precis 😜 och nu slår det verkligen ut helt plötsligt 😝😜😘
Netasha Sjöberg

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress